Channel: K3TV-el Portal dels Esports en Català

Espanya goleja Liechtenstein i es classifica per a l’Eurocopa 2012

$
0
0

Espanya classifica per a l'Eurocopa 2012La selecció espanyola de futbol s’ha classificat per disputar l’Eurocopa que es jugarà l’any que ve a Polònia i Ucraïna, després de derrotar per 6 a 0 el feble combinat de Liechtenstein a l’estadi de Las Gaunas (Logronyo). Al descans, el marcador ja era clarament favorable a l’equip entrenat per Vicente del Bosque, que guanyava per 3 a 0 amb dos gols de Negredo i un altre de Xavi. Ja a la segona part, Sergio Ramos i David Villa, aquest amb dues dianes, es van afegir a la festa golejadora.

El partit va estar marcat per diversos fets amb clar protagonisme blaugrana. Així, Xavi s’ha convertit ja en el jugador de camp que més internacionalitats suma amb Espanya (103), una més que Raúl. Per la seva part, David Villa ha superat també l’exmadridista com el jugador que ha marcat en més partits com a internacional. El davanter del Barça ha anotat almenys un gol en 36 dels 78 partits que ha jugat amb la selecció. El partit contra Liechtenstein ha suposat també el debut en partit oficial amb l’equip espanyol d’un altre blaugrana, Thiago Alcántara, que d’aquesta manera a partir d’ara sempre serà internacional amb Espanya i no amb Brasil.